Parallelweg

Fotogalerij

 

De 18 hofjeswoningen worden gebouwd op de voormalige bedrijfshal. Om de overlast met de omwonenden tot een minimum te beperken blijven de aangrenzende buitenmuren van de voormalige bedrijfshal intact. De nieuwe woningen worden tegen die buitenmuren gebouwd.

De woningen nieuwe woningen hebben op de begane grond de woonkamer, keuken en toilet. Op de verdieping zijn twee slaapkamers, een badkamer en een bergruimte.

De woningen komen te liggen rondom een aantrekkelijk binnenplein. Elke woning heeft voor de woning een klein buitengebied. Het binnenplein wordt geheel ingericht opgeleverd en voorzien van buitenverlichting. 
Het binnenplein is zodanig ontworpen dat er een besloten verblijfsgebied ontstaat dat gebruikt kan worden door de bewoners. De bewoners van de 18 woningen kunnen gezamenlijk het gebruik van het binnenplein bepalen. 
De 18 hofjeswoningen liggen zeer gunstig ten opzichte van het station. Ondanks deze aantrekkelijk ligging zjn er voldoende parkeerplaatsen aanwezig op het terrein dat eigendom van de bewoners is.
De woningen verkrijgen de beschikking over een gemaanschappelijke fietsenberging. 
Op het voorterrein komen parkeerplaatsen en is er ruimte voor de huisafvalcontainers. Het binnenplein is bereikbaar vanaf het voorterrein en zodanig ontworpen dat een semi-afgesloten entree naar de woningen ontstaat.
Er komen woningen met verschillende indelingen en vloeroppervlak. De woningen bestaan uit twee bouwlagen met zicht op het binnenplein.
Er komen woningen met verschillende indelingen en vloeroppervlak. De woningen bestaan uit twee bouwlagen met zicht op het beinnenplein.

Er komen woningen met verschillende indelingen en vloeroppervlak. De woningen bestaan uit twee bouwlagen met zicht op het binnenplein.

U kunt zich voor het verkrijgen van een van deze woningen bij Koppers Makelaardij, Hoofdstraat 194 in Hillegom of bij TPS aan de Satellietbaan 15 a in Hillegom. Telefoon: 0252-531654, vragen naar Marcel van Steenbergen of per mail naar info@tpsbv.com